4 Haziran 2014 Çarşamba

Şımarık saksı etkinliği

Merhabalar
Sevgili gizemin düzenlemiş olduğu şımarık saksı etkinliğinde Esra ile eşleştik.Hediyelerim geleli epey oldu ama ben ancak yazma fırsatı bulabildim.Esra saolsun çok güzel hediyeler göndermiş bana hepsini çok beğendim.Çok teşekkür ederim esracım severek kullanıyorum hepsini.



 Pembiş vücut bakım setine bayıldım ben.Küvete oturtulmuş harikaa.
 Saksımı çok ama çok beğendim.Hemen mutfağım da yerini aldı.Bu şirin anahtarlıklar da öyle gönlümü fetheetti.

Bu da hediyelerin toplu görüntüsü.Çikolatayı benden önce bekleyen kızım resim çekerken bile zor anlar yaşadı.Resmini çektiğim gibi de yemesi bir oldu:)
Bu etkinliği düzenleyen canım arkadaşım Gizem'e sonrada Esra'ya çok teşekkür ederim.
Takip etmeyenleriniz varsa Gizemin bloğu için buraya
Esra'nın bloğu için buraya lütfen.
Yeni postlarda görüşmek üzere esen kalın.

5 yorum:

  1. Pembiş küvet çok tatlıymış :)
    Güle güle kullan hepsini canım

    YanıtlaSil
  2. destek için takipe ihtiyacım var bnde sizler gibi başarılı bir blogger olmak istiyorum
    tavsiyelerinize açığım
    http://nildanindunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Canım benim öncelikle ben teşekkür ederim. Seni tanıdığım için çok güzel bir yazı olmuş ne dıyeceğimmi bilemedim yurtdışındaydım geç oldu görmem ve yazmam kusura bakma bu yazı karşısında çok duygulandım. Bende senin birbirinden güzel hediyeleri bayıla bayıla kullanıyorum özellikle de effeaclar jel seyahatlerde o kadar makbule geçti ki anlatamam pudra harika hepsi özenle seçilmiş hepsi birbirinde seçkin çok teşekkür ederim seni tanıdığım ve bu sıcak samimiyetin için tekrar çok teşekkür ederim bu arada umarım herşey yolunda çok öpüyorum seni ve prenses kızını sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ilk defa bir çekiliş düzenledim minik hediyelerden umarım başarıyla sonuçlanır seni de beklerim çok öptümhttp://esralounge.blogspot.com.tr/2014/06/italya-ozel-cekilis.html

    YanıtlaSil
  5. Bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum cnm.Hediyelerileni güle güle kullan kullandıkçada beni hatırla:))) ben öyle yapıyorum tekrardan teşekkür ederim.Kızım da seni çok öpüyor teyzesi.Çekilişine de katılıyorum hemen öpüyorum seni çok.

    YanıtlaSil

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki