13 Mart 2014 Perşembe

Sevdiğimiz Blogları Tanıtalım ve Kaynaşalım Mimi - Mimlendim

Merhabalar dostlar;
Sevgili Merve'nin başlatmış olduğu mimle Canım gibi sevdiğim gizem sayesinde tanıştım.Gizemcim saolsun beni mimlemiş.Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım iyi ki varsın.Severek takip ettiğimiz ve sürekli iletişimde olduğumuz blogger arkadaşlarımı bu yazımda sizlerle de paylaşacağım.
Merve'nin mimini okumak için Buradan
Gizem'in mimini okumak için Buradan

İlk olarak mimi başlatan Merveyle başlamak istiyorum ozaman.
Sevgili Merve bloğunda çok güzel yazılar paylaşıyor ve ben severek takip ediyorum.Bloğunda güzellik sırlarından tutunda,aksesuarlar,makyaj örnekleri ve çok daha fazla konulara değiniyor.Takip edilecek değerli bloggerlardan diye düşünüyorum.Kendin yap dıy projelerine oldum olası bayılıyorum.Önceleri değişik değişik takılar yapardım,kıyafetlerimr süler yapardım,boyama yapardım ama şimdi 2 çocukla bunları yapmak biraz zor oluyor hele ki çocuklar küçükse:) 
Merve'nin yazılarını okumadıysan benim çok beğendiğim bir kaç yazısını sizlerle paylaşayım.
Çok değişik dıy projelerine bakmak isterseniz buraya
Evde rahatlıkla yapabileceğiniz saç modellerine bakmak isterseniz buraya
Makyaj temizleme işkencesine son yazını da mutlaka okumalısınız en azından sizlere de fikir olur.buraya



Gizem'imimi de yazmadan edemeyeceğim çünkü hergün severek takip ettiğim bloglar arasında.Sadece blogla da sınırlı değil mail aracılığıyla da sürekli iletişimdeyiz gizemciğimle.Her türlü her konuda herzaman yanımda saolsun.Hala takip etmeyenler varsa gizemin bloğunu mutlaka ziyaret edin derim.İstanbulda oturuyor gizem.Bloğunda kozmetik yorumları,cilt bakım rutinleri,bakım önerileri gibi yorumlarını paylaşıyor.Mesela blogger arkadaşlarının cilt bakım rutinlerini paylaşması çok güzel bir fikir.
Gizem'in Vicyh purete thermale yorumları için buraya
The balm instane allık yorumu için buraya



Sırada kuzunun annesi yani kelebeğin gözünden Yasemin var.
Severek takip ettiğim bloglar arasında.Gezdiği yerleri,giydiklerini,tattıklarını ve çok güzel resimleri bizimle paylaşıyor.Kuzusuna aşık bir anne.
Kuzusuna ait yazısını buradan okuyabilirsiniz.


Sırada Livale dair Canım arkadaşım Yasemin var.
Hergün konuşmadan edemediğimiz sürekli iletişim halinde olduğumuz ve senelerden beri dostluğumuz baki olan Sevgili Yasemin.Nadide arkadaşlarım arasında.İkimiz de Edirnede oturduğumuz için sürekli birbirimize gidip geliyoruz.Özü sözü bir can dostum.Onun da benim gibi iki afacını var.Bir an önce büyüseler de rahat etsek dediğimiz de olmuyor değil hani:) Üzüntümüzü,sevincimizi rahatlıkla paylaşabiliriyoruz.
Yaseminin bloğununda denediklerini,yaptığı alışverişleri bazen de mutfağını paylaşıyor.Yurtdışından ve internetten çok sık alışveriş yapar mesela.
Sammydress alışverişini okumak için Buraya

Sıradaki arkadaşım Sevgili Ece Derince bloğunun yazarı.Canım arkadaşım Eceyle aslında yıllar öncesinden tanışmışlığımız vardı ama yüz yüze tanışmak geçen Aralık ayında Yaseminle beraber düzenledikleri etkinlikte nasip oldu.
Bir kadına gülmek bu kadar mı yakışır...
Kendi gibi gönlü de güzel olan arkadaşım Ece bloğunda hayattan herşey paylaşıyor.Ürün yorumları ağırlıklı olan bloğunu takip etmeniz de fayda var.
Hala okumadıysanız Essence Get Big Lashes Triple Black Mascara yorumu için buraya

Aslında takip ettiğim ve severek okuduğum çok blog var.Bu güzel ve eğlenceli mim için Merve'ye çok teşekkür ediyorum.Sayesinde tanımadığımız,takip etmediğimiz blogları tanıma fırsatımız oluyor.Yukarıda yazdığım çok sevdiğim dostlar da mimi cevaplarsa çok mutlu olurum.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.Hepinizi çok çok öpüyorum.
Hayırlı akşamlar.


9 yorum:

  1. canım benimmmmmm yirim ben seni:))) valla ne güzel senin gibi birini Edirne de tanıdım iyiki tanımışım iyiki hayatıma girmişsin:) afacanlara gelince ahhhh bi büyüselerrr ahhhhh diyoruz ama hiçte büyümüyolar hep aynılar sanki:))

    YanıtlaSil
  2. Yasommm büyüyorlarda aslında biz farkında değiliz sürekli gözümüzün önünde oldukları için:)Sende iyi ki varsın şekerim iyi ki tanıdım seni.Öpüyorum çok çok

    YanıtlaSil
  3. Çok çok teşekkür ederim yorumların için Gamzecim.2 çocuk buyuturken blog yazmak bile başarı olmalı:) Diy yapmak çok vakit istiyor :) İnsanın yaptıklarının begenilmesi kadar güzel bir şey yok çok mutlu oldum yazdıklarına , çok teşekkür ederim :) Hemen takibe alıyorum diğer arkadaslarımı da :)

    YanıtlaSil
  4. Canııım :*
    Bugün ne kadar mutlu oldugumu anlatamam ya, hem sizler hakkında düşündüklerimi belki de ilk defa sizlerle paylaşma fırsatı buldum, aynı şekilde sizin gözünüzden kendimi gördüm, değerlendirdim :)
    Çok teşekkür ederim miminde bana yer verdiğin ve yazdıkların için :)
    Senin yaptıklarının yanında ben hiç bir şey yapmıyorum canım :)
    Varlıgın mutluluk ve güven veriyor :*
    Livale dair blogunu ben de severek takip ediyorum, çok tatlı bi bayan Yasemin de :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim teşekkür ederim bende seni severek takip ediyorum

      Sil
  5. Bende teşekkür ederim mervecim.Dıy yapmak dediğin gibi vakit istiyor.Ahşap boyamam hala bekliyor mesela elimi erdirip de bitiremedim:) 2 çocukla hayat çok zor oluyor vallah öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  6. Canım benim hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Gören göz olumlu olunca karşı tarafa pek birşey kalmıyor:)Hislerimizin karşılıklı olduğundan emin olabilirsin bende seni çok seviyorum ve en yakın zamanda daha uzun soluklu sohpet etmek istiyorum:)İyiki tanışmışım dediklerimin başında yer alıyorsun seni kocaman kocaman öpüyorum
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Gizemcim gerçekler bunlar balım.Yaplıan şeyler söylenmez cnm arkadaşlıklar arasında bunların lafı bile olmaz herzaman heryerde ne şekilde olursa olur arkandayım cnm.
    Öpüyorum çok seni de

    YanıtlaSil
  8. Ececim çok teşekkür ederim cnm.İnşallah cnm en yakın zamanda görüşmek dileğiyle.Öpüyorum çok.

    YanıtlaSil

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki