12 Mart 2014 Çarşamba

Kadınlar günü watsons alışverişim

İyi akşamlar canlar...
Kadınlar günü indirimlerinde Watsons'u es geçmek olmazdı.İstediklerimin bir kısmını buldum nihayet.Ama bulamdıklarım da oldu maalesef.Maybeline jel eyeliner diyip duruyordum günlerdir takip edenler bilir.Ama maalesef Watsons'ta da bulamadım.Genel itibariyle istediklerimi alabildim.
Neler almışım hep beraber bakalım;


ScandalEyes Retro Glam Mascara -Black bu rimeli ilk kez deneyeceğim.Fırçasını çok beğendim bu yüzden aldım bakalım sonucu nasıl olacak yakında blogta paylaşırım zaten.%40 indirimdeydi 

Rimmel London Stay Matte Pudra
İnternetteki araştırmalarım sonucu genel itibariyle herkesin memnun kaldığı pudra.Hemen alıp denemek istedim.Stanta son 2 tane kalmıştı birini bana diğerini kardeşime hediye aldım.Stay matte pudra da %40 indirimdeydi.Bununda yorumları yakında blogta olacak.

Rimmel London'un Match Perfection fondöteni
Aslında ben bu ürünü almadım.Kasa'da karışıklıktan dolayı bu ürün konulmuş.Nasıl karıştı onu da anlamış değilim.Keşke daha dikkatli olsalardı.Eve gelince farkettim tekrar gidemedim maalesef Watsons evime uzak olduğu için ve çocukları bırakacak kimseyi bulamadığım için.Hadi karışıklık oldu kullanayım desem bir kere açık tenliyim fondöten çok koyu.Esasında aldığım fondöten Rimmel London Wake me up dı.Son fondöteni almıştım o da karıştı dikkatsizlikten dolayı napalım sağlık olsun.
Aldığım ürünlerin hepsi %40 indirimdeydi bu gruba toplam 32.08 tl verdim.

Bir alışverişim daha var Watsons'tan o da 40 küsür lira tuttu.Ama resimlerini bulamadım bilgisayara atmayı unutmuşum onu da en yakın zamanda ayrı post olarak yayınlarım.

4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım :)
    Rimmel rimellerini ben de merak ediyorum, yorumlarını bekliyorum Gamzecim :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Saolsın gizemcim.Deneyeyim izlenimlerimi en yakın zaman da paylaşırım.Muck

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan Gamzecim.Gizemin mimini okuyunca koşa koşa geldim bloguna net yavasladı ugrastım ugrastım acamadım sayfayı .Sonra senin yorumunu gorunce çok sevindim.Tanıstıgıma memnun oldum sıkı takipçinim artık :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim mervecim.Hoşgeldin sefalar getirdin cnm.Gizem saolsun bitane...Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum.

    YanıtlaSil

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki