16 Mart 2014 Pazar

Cyrene Ürün Yorumlarım

Merhabalar.
Geçtiğimiz günlerde Cyrene denemem için ürünlerinden gönderdi.Ürünleri tam olarak denemeden yazmak istemedim.Ürünleri neredeyse bitirdim ve yazma vakti geldi dedim:)
Neler gelmiş hep beraber bakalım;

 Cyrene Shea Butter



 



Çay Ağacı (Tea Tree) & Limon Özlü Sülfatsız Nazik Organik Şampuan Numuneleri

                                                 

Cyrene Biomimetic Keratin Saç Bakım Maskesi

 Cyrene Shea Butter ile başlayayım yorumlarıma,
Shea  Yağı (Butter) Nedir? :
İçerisinde yer alan A ve  D vitaminleriyle cildin renk olarak canlanmasını, E vitamini barındırdığı içinde elastikiyetini kazanmasına yardımcı olan ,  spf 3  koruma faktörünü doğal bir şekilde içerisinde barındıran oldukça güçlü bir nemlendiricidir.

Resimde görmüş olduğunuz gibi severek kullandığım bir ürün.

50 ml yani orjinal boyu.Yapısı çok koyu ve sert bu da doğal bir ürün olduğundan dolayı.Ama elinize aldığınızda o sertlikten eser kalmıyor yumuşacık oluyor.Vücut ısısıyla kolaylıkla eriyor.%100 saf ve doğal bir ürün.Tüm cilt tiplerine uygun.İçeriğinde shea yağı bulunuyor.Sentetik madde,yapay esans,paraben bulunmuyor.Benim için en önemlisi de vegan yani hayvanlar üstünde test edilmiyor.Özellikle kışın ellerimin çatlamasından çok şikayetçiydim.İmdadıma Cyrene Shea Butter yetişti.İhtiyaç duyduğum herzaman severek kullandım.Ellerimde,dudaklarımda,dirseklerimde,topuklarımda hatta saç uçlarımda bile çok işlevli bir ürün çok da berekeli.Parfüm yada herhangi bir madde içermediği için doğal bir kokusu var.
Cyrene'nin sitesinde 29 tlye satılıyor.İncelemek isterseniz tıklayın

Çay Ağacı (Tea Tree) & Limon Özlü Sülfatsız Nazik Organik Şampuan Numuneleri

SLES/SLS, Sülfat, Deterjan, Paraben, Boyar Madde, Esans içermiyor.Köpürmesi çok fazla yok.Şampuan değiştirdiğimde genelde saçlarım kepeklenirdi çok şükür bu sorunla karşılaşmadım.Saçlarımı kaskatı yapmadı aksine yumuşacık oldu saçlarım.Bendeki numuneler 25 lik yani sadece 2 kez kullanabildim.Ferahlatıcı ve aromaterapik etkisi olduğu için kokusunu da çok sevdim.Dediğim gibi fazla köpürmesini beklemeyin.

Cyrene Biomimetic Keratin Saç Bakım Maskesi
Bendeki ürün 25 ml lik yani sadece 2 kez kullanabildim.Şampuandan sonra ıslak saça 5 dakika masaj yaptıktan sonra saçlarımı iyice duruladım.Sonuç yumuşacık ışıl ışıl saçlar.Muhteşem bir vanilya kokusu hakim çok beğendim keşke orjinal boyu olsaydı:)

Son olarak çok severek kullandım.Orjinal boylarını alırmıyım tabiki evet..
Benim Cyrene görüşlerim bu kadardı.Sizler Cyrene ürünlerinden hiç kullandınız mı?İzlenimleriniz nasıl oldu benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdilik hoşçakalın.

11 yorum:

  1. Cyrene'nin bi kere saç kremi testerı elime geçmişti canım, kullandım ama tek kullanımlık yetti saçıma, bişey anlamadım yani :)
    Shea yağını merak ettim, faydalı bir ürün gibi gözüküyor.
    Ben Cyrene sadece saç ürünleri üretiyor sanıyordum ama yüz temzileyicisi falan da var sanırım. Denemek lazım canım..
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Gizemcim tek kullanımlıklardan dediğin gibi maalesef pek birşey anlaşılmıyor.Cyrene Biomimetic Keratin Saç Bakım Maskesini 2 kez kullandım kullandıklarımın arasında en iyisiydi en yakın zamanda orjinal boyunu edineceğim.Cyrene sitesini incele cnm bir çok ürün var tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Shea yağını ben de çok seviyorum :))) sen de güle güle kullan tatlım :D

    YanıtlaSil
  4. Bend çok sevdim cnm.Çok teşekkür ediyorum öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  5. hiç denemedim ama deneyeciğim canım

    YanıtlaSil
  6. bloğumda çekiliş var beklerim. Daha önceki çekilişini bloğumda linklerde duyurmuştum. Tekrar çekiliş yaptığında haber verirsen duyurmak isterim sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Denemeni tavsiye ederim özellikle kışın çok ihtiyaç oluyor.Nihancım tabiki çekilişine katılırım seve seve.Şuan abajur çekilişimiz var katılmak istersen http://closelyfashion.blogspot.com.tr/2014/03/abajur-dizayn-ile-bir-takipcimize.html

    YanıtlaSil
  8. hımmmmmmmmmmmm cok tesekkurler canım bende sampunanını kullandım ama kopurmemesı alıskanlıgıma ters oldu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cnm benimde kullandıklrım deneme boyları idi ama fazla köpürmüyor dediğin gibi bu da doğal olduğundan kaynaklı sanırım.

      Sil
  9. Kullanmadım ancak deneyeceğim ben de merak ettim doğrusu. İçeriği de temiz olan ürünleri en kısa zamanda ben de edineceğim :) Bu arada mimlendin :))

    YanıtlaSil
  10. Denediğinde seveceğinden eminim shea butter çok başarılı bir ürün.Mimine hemen bakıyorum şimdi:)

    YanıtlaSil

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki