4 Kasım 2013 Pazartesi

Homend’in yeni ürünü Toastbuster 1313 ile, seramik teknolojinin emrinde

Homend’in yeni ürünü Toastbuster 1313 ile,
seramik teknolojinin emrinde

Yenilikçi ürünleri ve şık tasarımlarıyla hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri üreticisi Homend, seramik plakalı yeni ürünü Toastbuster 1313 tost makinesini tüketicisinin sağlığına ve beğenisine sunuyor. Üstelik Toastbuster 1313’ün sağlıklı seramik yüzeyli plakaları aynı anda dört kişiye tost yapabilecek kadar geniş ve çıkarılıp bulaşık makinesinde yıkanabilecek kadar pratik!
Akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleriyle dikkat çeken Homend’in bu sene ilk kez Zuchex fuarında tanıttığı yeni ürünü Toastbuster 1313 seramik plakalı tost makinesi, hayatınızda büyük, mutfağınızda ise küçük bir yer kaplayacak.

Toastbuster 1313’ün hem çevreci hem sağlıklı olan seramik plakaları, temas ettiği yiyeceklerin doğal ve saf lezzetini korumasına yardımcı olurken; gıdada bulunan minerallerin, vitaminlerin ve doğal besin değerlerinin kaybolmasını engelliyor. Kırmızı rengi ve şık tasarımıyla dikkat çeken Toastbuster 1313, özel güvenlik kilidi sayesinde kilitlenebiliyor ve meydana gelebilecek olası kazalara kesin çözüm sunuyor. El yakmayı engelleyen “cooltouch” tutma kolu ve yüksekliği ayarlanabilen üst plakası, Toastbuster 1313’ün dikkat çeken diğer özellikleri arasında yer alıyor. 

Toastbuster 1313’ün tavsiye edilen perakende satış fiyatı 267 TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki