6 Aralık 2012 Perşembe

MONETA MAĞAZA YEMEK TARİFİ YARIŞMASI

Moneta, ihracatı her bir kıtaya ulaşmış, 50den fazla ülkede resmi temsilciliği olan İtalya’nın önde gelen, köklü sanayi devlerinden Alluflon S.p.A ‘in markasıdır. Dünya üzerinde çok az sayıda firma 100 yılı aşan bir geçmişe sahiptir; oysa ki Moneta, daha 1875 yılında, İtalyan mutfağının sembolü haline gelecek tencere ve tavaları çoktan üretmeye başlamıştı bile…

137 yıllık tarih sürecinde yeme-içme alışkanlıkları değişti, yaşam tarzları ve koşulları değişti ve biz hep bu değişimleri pişirme diline tercüme edip yeniden, yeniden yorumladık, uyarladık.. Onca zaman içerisinde her şey değişirken değişmeyen tek şey Moneta’nın değerleri ve Avrupa’nın en tanınmış tencere-tava markasının Moneta olduğu gerçeği oldu. Moneta 2002 yılından bugüne yabancı şirket statüsünde Türkiye dede faaliyet göstermektedir. Ürünlerimiz Türkiye’nin her noktasında dağılmış bulunan yetkili satıcılarımız ve yerel perakende zincirleri (YKM,Bernardo,Stokk,Woo)aracılığıyla ülkemiz tüketicilerine sunulmaktadır. Bayi ağımızın ulaşamadığı noktalara da ürün ve hizmet verebilmek adına on-line satış sitemiz hizmet vermektedir.(http://www.monetamagaza.com )Bu Mağaza’nın amacı asla kar değil ürünlerin bayilerimizin ulaşamadığı noktalara da satılabilmesidir. Bu nedenle satış bizler için öncelikli bir hedef olmamaktadır.

Yemek Pişirmek bir sanattır. Amaç açlığınızı gidermek olsa da geçmişten gelen bir bilgi birikimi ve kültür üretilen her üründe kendini göstermelidir. İşte Moneta 137 yıllık geçmişinin sağladığı avantaj ile tüm ürünlerinde birbirinden farklı malzemelerle birbirini tamamlayan hassas bir denge yakalamıştır. Bir Moneta ürünü satın almak demek 137 yıllık tecrübenin ulaştığı en üstün kaliteye ulaşmak demektir. Yıllar boyunca yaşam ve yemek alışkanlıkları değişse de Moneta pişirme gereçleri dünya mutfaklarının değişmez klasiği olmayı hep sürdürmüştür….Bugün bütün dünyada pişirme gereçleri alanında yeni bir çığır açan ‘’ceramica’’ kaplama dünya pazarlarına 2008 yılında Moneta tarafından sunulmuştur. Moneta’nın patentli ürünü %100 doğal ‘’original ceramica 01’’ diğer benzer ürünlerden çok farklıdır. Öncelikle Moneta ürünlerinde %100 doğal ve sağlıklı kaplamalar kullandığını AB ülkelerinin tümünü kapsayan ‘’sağlık belgesi’’ ile tescillemiştir. Moneta ‘’ceramica’’ kaplamalar, sağlıklıdır, yapışmaz, çok dayanıklıdır ,kolay çizilmez ve çizilse bile doağl malzeme olduğundan sağlığa zarar içermez ve kullanıma devam edilebilir, kolay temizlenir ve bulaşık makinasında yıkanabilir.

SİTEDE ÇOK KALİTELİ ÜRÜNLER MEVCUT İNCELEMENİZİ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.
http://www.monetamagaza.com

En güzel yemek tarifini gönderin. Yayımlansın, en çok beğenilen tarife her ay nefis bir tencere kazanma şansı...

EN ÇOK BEĞENİLEN TARİFE VERİLECEK HEDİYE
YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN LÜTFEN LİNKE TIKLAYINIZ.

http://www.facebook.com/events/198939006897881/

3 yorum:

  1. hi!,I likе your writing so much! percentage we communicate extrа appгoximаtеly yоur article
    on AΟL? Ι гequire an expert in this hοuѕe to
    resolve my pгoblem. Maу be that іѕ you!
    Looking ahead to sеe уou.
    Feel free to visit my weblog - cheap formal dresses

    YanıtlaSil
  2. Simply wish to say your article is as amazing. The clarity in
    your post is simply spectacular and i could assume you are an expert on
    this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.

    Thanks a million and please keep up the gratifying
    work.
    Feel free to visit my website ; Oyunu

    YanıtlaSil
  3. І am really afгaid of what I гead here.

    I undеrstand іt has been mу substitutе foг reаd exсept
    for the most pаrt I thіnk I choοse smаrtly what I read,
    and furthermοre yοur tіtle really gοt
    my intеrest webpage for mуѕelf was hooked.
    Ϲontіnue the fantаstic authоrship.
    Also visit my blog yemek

    YanıtlaSil

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki