8 Kasım 2012 Perşembe

Kalbimize giden yol mutfaktan geçer.


Harika Mutfaklar İçin En Doğru Adres Cookplus! 

http://www.cookplus.com

Biz bayanların en çok zamanı malum mutfakta geçiyor.Cookplus hayalinizdeki mutfağı gerçeğe dönüştürüyor.Harikalar Mutfağınızı tamamlayacak birbirinden şık ve zarif ürünler http://www.cookplus.com bulunuyor.Sitede yok yok aradağınız herşeyi kolayca bulabilir ve uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.
Mutfağınızda şıklığın tek adresi var o da  www.cookplus.com



Harikalar mutfağının adresi Cookplus.com açıldı
Mutfak ürünleri sektörünün köklü kuruluşu Karaca, mağazacılık deneyimini
dijital dünyaya taşıdı. Karaca kalitesi ve güvencesiyle açılan 
www.cookplus.com,
farklı beğenilere ve tarzlara yönelik tüm mutfak ihtiyaçlarını bir araya getiriyor.
Mutfağa şıklık ve pratiklik katan binlerce ürünün satışa sunulduğu 
Cookplus.com’da Karaca, Emsan, Homend, Philips, Cucinox, Cookplus, Cric Crack, Victorinox markalarının zengin ürün çeşitleri bulunuyor.
Açılışa özel ücretsiz kargo hizmeti sunan Cookplus.com’da farklı bankaların kredi kartlarına 12 taksit olanağı da sunuluyor.

Bu harika fincanlara sahip olmak ister misiniz?
Böyle bir yemek takımı ile harika sofralar yaratmak ister misiniz?
 Böyle bir set mutfağınız için nasıl olurdu?
Böyle bir çaydanlık kim istemez ki!
Lezzetli yemekler yapabilmek için düdüklü tencere isteyenler....
Paslanmaz tost makinası harika...
Bu set benim olsun diyenleri göreyim:)
Hepsi ve daha fazlası için mutlaka siteyi ziyaret edin derim.
cookplus.com


İnsanın kalbine giden yol harika bir mutfaktan geçiyor. Pratik, modern ve her zevke hitap eden mutfak ürünlerini bir araya getiren cookplus.com mutfağını ‘Harikalar Mutfağı’na dönüştürmek isteyenleri bekliyor.
Farklı zevklere ve tarzlara yönelik tüm mutfak  malzemelerini bir tık uzaklığa taşıyan Cookplus.com, hayallerdeki mutfağı gerçeğe dönüştürüyor. Mutfaklar için en şık ve zarif ürünleri avantajlı fiyatlarla sunan Cookplus’ta binlerce ürün bulunuyor. Karaca, Emsan, Homend, Philips, Cucinox, Cookplus, Cric Crack, Victorinox markalarını bir araya getiren Cookplus.com’da ürün kategorileri; elektrikli ürünler, yemek takımları, sofra servis ürünleri, kahvaltı takımları, çay/kahve, çay/pasta takımları, çatal kaşık bıçak, pratik mutfak ürünleri, pişirme grubu, saklama ürünleri, cam ürünleri, dekoratif/hediyelik ürünlerden oluşuyor.

Ödüllü aşçı Serkan Bozkurt da, Cookplus.com’da mutfakta harikalar yaratmak için kullandığı favori ürünleri seçiyor ve pratik bir mutfağın olmazsa olmazları konusunda site takipçilerini bilgilendiriyor.
Cookplus.com’un mutfak ürünleri sektöründe Türkiye’nin en büyük ve köklü firmalarından Karaca güvencesi ve kalitesiyle hayata geçtiğini belirten Karaca Yönetim Kurulu Üyesi Emre Karaca, “Karaca markasıyla 1973 yılından beri kadınların hayatına dokunuyoruz ve onların  mutfak ihtiyaçları konusunda büyük bir bilgi birikimine sahibiz. Bu birikim ve deneyimi şimdi sanal mağazamıza taşıdık. Kadınların mutfakta harikalar yaratması için ihtiyaç duyabileceği her şeye özel avantajlar ile ulaşmalarını sağlamak amacıyla Cookplus.com’u hayata geçirdik. Cookplus.com, kadınların her birinde kendi stilini yaratacağı, mutfaklarını bir harikalar mutfağına dönüştürecekleri bir ürün gamı sunuyor” diye bilgi veriyor.

Cookplus.com, açılışa özel limitsiz ücretsiz kargo hizmeti veriyor. Havale ve eft seçeneklerinin yanı sıra Word, Card Finans, Bank Asya ve Axess kredi kartlarına peşin fiyatına 12 taksit sunan sitede, yedi gün içerisinde iade hakkı da bulunuyor. Yüksek müşteri memnuniyeti konusunda iddialı olan site hızlı müşteri desteği bulunuyor. Site kullanıcıları 412 44 88 numaralı müşteri hizmetleri hattından, sosyal ağlardan ve iletişim formu aracılığıyla destek alabiliyor.

Siteye kolayca uşabileceğiniz linkleri de vermek isterim;

İnternet sitesi Cookplus.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki