16 Ekim 2011 Pazar

She Kızlarıyla Yeniliklere Merhaba

SHE'nin birbirinden güzel dedodorantlarını bilmeyen yoktur herhalde.Bende severek kullanıyorum she ürünlerini biraz sizlere shenin yeniliklerinden bahsetmek istiyorum;

Genç kızların renkli dünyalarının kokuları... Genç kızların dinamik, sıradışı, etkileyici 

parfüm ve deodorantları…Genç kızların baş döndürücü kokusu She, birbirinden trendy ürünleriyle her tarza hitap ediyor. Fun, Sexy, Cool, Happy, Sweet, Love, Crazy ürünlerine Pretty ile bir yenisini daha ekleyen She, deodorant hediyeli kalpli kofreleriyle rafların en renkli ürünleri arasında..

Yeniliğe açık, modayı takip eden, kendine güvenen, heyecanlı, modern ve eğlenceli genç kızlar için özel olarak tasarlanan "She" parfümleri, hassas, ince ve zarif bir dokunuşu beraberinde getiriyor. 

Özel kalpli kutular içerisinde, raflardaki yerini alan "She", 2012’nin de en trendy 
parfümü olacak.

She Kızları... Test ettiniz mi kendinizi? Haydi SheLife dünyasına....
http://she.com.tr/sayfa/shelife/test


O, sıradışı, yeniliğe açık...



O sıradışı, yeniliğe açık, modayı takip eden, kendine güvenen genç kızlarınkokusu...
Renk renk, aktif çizgileriyle modern kutusunda çarpıcı, çekici, baş döndürücü bir koku...
Genç kızların renkli dünyalarının parfümü...
Genç Kızların Tercihi "She" Serisi  
Genç kızların tercihi "She" serisi, son derece trend olan meyvemsi ve çiçek ağırlıklı kalıcı kokularıyla büyüleyici parfüm dünyasında iddiasını korumaya devam ediyor. Birbirinden güzel Fun, Cool, Sexy, Sweet, Love, Happy, Crazy ve Pretty parfüm çeşitleriyle "She" her türlü tarza hitap ederken, rengarenk kofreleri ile de hesaplı alışverişin kapılarını açıyor.
Yeniliğe açık, modayı takip eden, kendine güvenen, heyecanlı, modern ve eğlenceli genç kızlar için özel olarak tasarlanan "She" parfümleri, hassas, ince ve zarif bir dokunuşu beraberinde getiriyor.  





Is happy....

Tepe notlarında bulunan meyve ve turunç notlarının verdiği enerji orta notlarda yer alan akasya ve lilyum çiçeklerinin yansıması olan saflık parfüme romantik bir hava katıyor..






İs love ...
Kendisinde bir mutluluk gördüğünde kalbine dokunanların kokusu… Romantizmin doruklarında duygularıyla baş başa… Hayalperest, ayrıntılara takılan ve kırılgan kızlar için cazibenin ve masumiyetin buluştuğu nokta...





Is cool...
Kendine özgü stiliyle özgür ruhlara hitap eden, kendinden emin ve ödün vermeyenlerin popülaritesini yansıtan meyve sepeti ve çiçek buketinin eşsiz uyumu… Doğallıktan yana heyecan dolu bir duygu...



... is fun
Is fun...
Eğlencenin en üst notalarında çiçek ve meyve tazeliklerini bulacak, romantikligin derin sularında yüzeceksiniz...


Çok geçmeden shenin ürünlerine göz atmanızı tavsiye ederim.İşte internet üzerinden ulaşabileceğiniz SHE'nin adresleri

http://www.she.com.tr
http://twitter.com/SheKizlari
http://www.youtube.com/SheKizlari



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki