28 Kasım 2010 Pazar

Alışverişte Çığır Açan Site AVANTAJİX

Alışverişte çığır açan bir site ile sizleri tanıştımak istiyorum arkadaşlar.

Avantajix’in Kullanıcılarına Sağladığı Avantajlar:Avantajix, ürün ve/veya hizmet sahibi internet firmaları ile alıcıları buluşturan yepyeni bir platformdur.

Üyelik bedavadır.

Üyeler, ücretsiz kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra, Avantajix.com sitesinde bulunan ve para iadesi öneren mağazaların linklerini tıklayarak, belirtilen şekilde alışveriş yaptıkları takdirde Avantajix’ten para iadesi almaya hak kazanırlar.

Aslında Avantajix’in üyelerine verdiği “para iadesi”, mağazalardan almış olduğu “Bayi Komisyonu”ndan başka bir şey değildir. Bayilik bugün dünyanın her yerinde yapılan, satıcıların cirolarını arttıran, alıcıların da daha çeşitli ürün ve hizmetlere ulaşmasını sağlayan ticari bir uygulamadır. Avantajix’in yeniliği şudur: Avantajix, bayisi olduğu mağazalardan aldığı bayi komisyonunun tamamını (Evet! %100’ünü) üyelerine dağıtmaktadır. Bunun ismi “para iadesi”dir.

Para iadesi, alıcıların hiç beklemedikleri, hatta “yoktan varolan” bir gelirdir.

Soru: “Peki bu gelir nasıl yaratılmaktadır?”
Cevap: “Tüketicinin gücü sayesinde.”

Çünkü Avantajix büyük bir alım platformudur. Alışılmadık bir mecra, yepyeni bir tüketici kitlesi ve kaydadeğer bir alım gücüdür.

Birçok firma ve mağaza, ürün ve hizmetlerini sergiledikleri satış ve pazarlama kanallarında çeşitlilik yaratmak isterken kendilerine sunduğumuz bu sistemi denemekte, başarılı oldukça da devam etmektedirler. Yani Avantajix’teki avantajlar artarak devam edecektir.

Ayrıca;

Avantajix “mil”, “bonus”, “puan” değil sadece “para” verir.

Avantajix’te “çekiliş ve kura” yoktur. Şartları yerine getiren herkes para iadesi alabilir.

Avantajix bağımsızdır. üyelerine olan saygısından ve tüm firmalara eşit uzaklıkta durma politikasından dolayı reklam almamaktadır.

Avantajix kişisel bilgilerinize saygılıdır. üyelerini bir data olarak görmemekte ve hiç bir zaman kendisine emanet edilen e-posta adreslerine spam veya istenmeyen posta göndermemektedir. Bunun bir adım ötesine geçerek kendisi hakkında üçüncü kişilere izinsiz e-posta gönderilmesini de yasaklamaktadır.

Avantajix hiçbir zaman kredi kartınızı sormaz.

Avantajix sizden hiç bir zaman para istemez.


“Arkadaşını Getir Birlikte Kazan” ne demek?

Avantajix internetin avantajlar dünyasıdır ve her gün yepyeni avantajlar Avantajix vasıtasıyla internet kullanıcılarıyla buluşmaktadır. Arkadaşlarınızın da bu birbirinden cazip ve cüzdan dostu avantajlardan yararlanmasını istemeniz normaldir. Bu durumda birlikte kazanmanız için size bir sürpriz yaptık: “Arkadaşını Getir Birlikte Kazan”

Avantajix ana sayfası üzerindeki “Arkadaşına Öner” linkini tıkladığınızda, önünüze açılan pencereye arkadaşınızın e-posta adresini girin. Biz de kendisine bir davetiye gönderelim. Arkadaşınız Avantajix’e üye olur, Avantajix üzerinden alışveriş yaparsa onun ilk yıllık üyelik aidatı olan 10 Liranın yarısını size ödeyelim.

HEPSİ VE DAHA FAZLASI İÇİN http://www.avantajix.com/Default.aspx SİTESİNİ MUTLAKA ZİYARET EDİN.
AVANTAJİX ARTIK FACEBOOK VE TWİTTER DE VAR ORDAN DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

http://www.facebook.com/avantajix

http://twitter.com/avantajix

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki