23 Eylül 2010 Perşembe

Kendi tablonuzu PlusCanvas.com ile tasarlayın!

PlusCanvas.com’da bulunan ‘Galeri bölümünde kullanıma hazır, evinize veya işyerinize uygun bir tabloyu seçebilir duvarlarınızı renklendirebilirsiniz.Doğa ve şehir manzaralarından, ünlü ressamların eserlerine kadar birçok farklı kategoriden dilediğiniz kanvas tabloyu PlusCanvas.com sitesinde bulunan ‘Galeri’ bölümünden seçebilir istediğiniz ölçüde sipariş edebilirsiniz.Tablonuzu dilerseniz tek bir parça ya da ‘Parçalı Tablolar’ kategorisinden seçeceğiniz 3’lü veya 5’li tablo olarak seçebilir duvarlarınıza farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.En iyi malzemeler kullanılarak üretilmiş tablolar %100 müşteri memnuniyeti ile 3 gün içerisinde adresinize teslim ediliyor.
PlusCanvas.com sitesinde bulunan ‘Sen Tasarla’ bölümü ile dilediğiniz bir fotoğrafı harika bir tablo haline getirebilirsiniz. Aynı fotoğrafa birbirinden farklı ve eğlenceli, tarzınıza uygun bir efekt verebilir hatta notunuzu bile ekleyerek sevdiğiniz kişiye benzersiz bir hediye yapabilirsiniz.

PlusCanvas.com web sitesinde bulunan ve 9 milyon görseli içeren ‘İmaj Bankası’ sayesinde, binlerce alternatif arasından istediğiniz görseli seçebilir, seçtiğiniz görseli istediğiniz ölçülerde sipariş ederek duvarlarınızı hiç görülmemiş kanvas tabolarla doldurabilirsiniz.

Hizmet Kalitesi
PlusCanvas %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile tüm ürünlerinin kalitesini garanti eder. PlusCanvas ürünleri standartlara uygun ve en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmektedir.
Sitemizden vermiş olduğunuz siparişlerin tümü, sizin siparişiniz üzerine üretilmektedir. Dolayısıyla tarafımızdan kaynaklanan bir hata veya sevkiyat esnasında hasar oluşması dışında ürünlerinizi iade almamaktayız. Bu iki nedenden dolayı iade edeceğiniz ürünleri, bize gönderirken orijinal ambalajı ile hasar görmeyecek şekilde göndermeniz gerekmektedir. Sonrasında ürününüzün değişimi veya ödemenin iadesini talep edebilirsiniz.

Sizinle paylaşmak istediğim o çok güzel tablolardan bazıları

PlusCanvas arşivindeki yüzlerce sanatsal görseli en iyi baskı teknikleri ve en kaliteli malzemeler ile duvarınıza asabileceğiniz tablolar olarak sunar. Aynı zamanda kendi fotoğraflarınızı ve sanatsal çalışmalarınızı yükleyebilir kanvas tablo olarak sipariş edebilirsiniz.

Hızlı güvenilir kaliteli hizmet ve %100 müşteri memnuniyeti garantisi.

Daha ayrıntılı bilgi almak için lütfen PLUSCANVAS sitesini ziyaret edin.

1 yorum:

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki