8 Aralık 2013 Pazar

Lisca Beauty Slim Korse ile Zahmetsiz Zayıflama

Lisca Beauty Slim Korse ile Zahmetsiz Zayıflama 

Güzellik yolculuğunda kadınların en büyük yardımcısı olan Lisca yeni ürünüyle zayıflamada devrim yaratıyor. Özel kumaşıyla 8 hafta içinde basenlerde 2,5 cm incelme ve portakal görüntüsünde %75 azalma sağlayan bu korse güzellik sektöründe yeni bir çağ başlatıyor. İz yapmayan ve dikişsiz özellikli “Lisca Beauty Slim Selülit Önleyici Lazer Kesim Tayt Korse” selülitlerle de sizin yerinize savaşıyor.
Fazla kilolar ve selülit günümüzde çoğu kadının korkulu rüyasını oluşturuyor. Daha ince bir görünüm için yapılan bitmek bilmeyen diyetlere ağır egzersiz programları eşlik ediyor. Hatta çoğu zaman zorlukla verilen kilolar kısa zamanda kolayca geri alınabiliyor. Güzellik konusunda  mükemmelden azıyla yetinmeyen kadının yol arkadaşı Lisca, yeni ürünüyle fazla kilolarla savaşta devrim yaratıyor. Lisca Beauty Slim Selülit Önletici Lazer Kesim Tayt Korse   8 haftada basenlerde 2,5 cmlik  incelme sağlarken, selülit görünümünü de %75 azaltıyor. Üstelik bunu zahmetsizce yapıyor.
Gücünü özel kumaşından alan bu mucizevi ürün  vücudun su tutmasıyla mücadele ederken yağ kütlelerini azaltıyor. Vücudu forma sokmaya ve şekil vermeye yarayan İtalyan Carvico kumaşı 2 ayda deriyi sıkılaştırmada %85 başarı kaydediyor. Micro encapsüllü iplik ile örülen, naturel bileşen yönünden zengin bu İtalyan kumaşı çok hafif oluşuyla vücuda nefes aldırma özelliğini de taşıyor.
Kasa ve vücuda optimal bir form vermek üzere özel Extra Life Lycra iplik kullanılmış  Lisca Beauty Korse selülit ile de mücadele ederek zayıflamak isteyen kadının en büyük yardımcısı oluyor. Hipoalerjenik ve dermatolojik olarak test edilmiş, Lisca Beauty Slim Selülit Önleyici Lazer Kesim Tayt Korse düzenli kullanıldığında kısa zamanda pürüzsüz bir cilt yaratıyor.
İç giyim, mayo ve gecelik modasına yön veren tasarımlarıyla Eski Yugoslavya ve Doğu Avrupa’nın  lider markası Lisca, zengin ürün gamıyla 2009’dan beri Türk kadınıyla buluşuyor. 1955’ten beri Avrupalı kadınların gözdesi olan Lisca, bugün Türkiye çapında iki yüze yakın satış noktasıyla iç giyimde mükemmeli arayanların birinci tercihi oluyor. Her sezon iddialı koleksiyonlarıyla öne çıkan markanın zengin ürün gamında iç giyimden mayoya, gecelikten bluza kadar pek çok seçkin ürün yer alıyor. Kadınların dilinden çok iyi anlayan marka İtalya’dan Almanya’ya, İngiltere’den Fransa’ya, İspanya’dan Portekiz’e kadar dünyanın pek çok ülkesinde yer alan yüzün üzerindeki “monobrand mağaza” ağıyla dünya iç giyim modasına yön veriyor. Lisca kadını seçtiği ürünlerle gün boyu kendini şık, rahat, farklı, özel, renkli ve enerjik hissediyor.  Türkiye’de ilk mağazasını İzmir Alsancak’ta açan stil sahibi bu Avrupalı, Türkiye pazarında İntimoda Tekstil distribütörlüğünde hizmet veriyor.
                                                                  www.lisca.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki