22 Nisan 2014 Salı

St.Herb Cilt Maskesi

Herkese merhabalar.
Sizlere bir süredir kullandığım bir maskeyi yazmak istedim bugün.
ST.HERB cilt maskesi
Neler vaadiyordu;
Nem dengesini düzenler,Cildin direncini arttırarak sıkı ve sağlam bir yapıya sahip olmasına destek olur.Cildi canlandırma sürecini teşvik eder ve hızlandırır.Cilt kaslarını rahatlatır.Ölü derilerden arındırır,yenilenen cildin parlak olmasını sağlar.Ciltteki kırışıkların azaltılmasına yardımcı olarak daha genç bir görünüm oluşur.Cilt kusurları ve pürüzlerin giderilmesine destek verir.Hipo-alerjik olup tüm cilt tipleri için uygundur.


St. Herb Nano Cilt Maskesi 15 ml boyuntunda.


Kullanmı:
Cildi temizledikten sonra maskeyi bol miktarda yüzümüze ve boynumuza sürüyoruz.Haftada 2-3 kez yapıyorum bu maskeyi.15-20 dakika bekletip bol suyla yıkıyoruz.Ama en iyi sonucu tüm gece boyunca yüzümde kaldığında aldım.

Yapısı ne çok koyu ne de çok sıvı hafif köpük misali bir kıvamı var.
Maskeyi tüm gece yüzümde beklettiğimde yüzüm çok güzel nemlenmişti.En iyi sonuç için mutlaka gece boyunca yüzünüzde kalmalı.
Maskeyi yıkadıktan sonraki yüzümdeki rahatlamayı anlatamam.Nemlendirmesi çok başarılı.Ölü derilerden arındırıp yüzüm ışıl ışıl parlıyordu.Tüm cilt tipleri için uygun olması ayrı bir avantaj.Şuan da en sevdiğim maskeler arasında.Bitince tekrar kullanırmıyım kesinlikle evet.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki